vineri, 22 iulie 2011

Obezitate.Fii sanatos.Traieste sanatos, hranestete sanatos. Regim sanatos si bun.

Obezitate, pericolul mondial!
Fii sanatos.Traieste sanatos, hranestete sanatos. Regim sanatos si bun.
 



Obezitate, epidemie mondiala, metode de a inlatura riscul obezitatii din viata noastra(Ce inseamna proteinele, glucidele, carbohidratii?!)

In conformitate cu ultimele statistici, depasirea greutatii normale si a obezitatea au atins proportiile unei epidemii in intreaga lume. Dietele "miraculoase" promit sa inlature pentru intotdeauna si fara senzatia de infometare kilogramele in plus. In mod ironic, cu cat numarul persoanelor supraponderale, cu atat creste numarul dietelor.
Stim cu totii ca, atunci cand ne dorim sa slabim, numai schimbarea obiceiurilor noastre alimentare si o viata mai activa functioneaza cu adevarat.Cheia memntinerii unui organism sanatos este folosirea hranei ca pe o sursa de energie, nu de acumlare cantitativa.
In ciuda a ceea ce spun ultimele tendinte in privinta dietei, carbohidratii , proteinele si un consum rezonabil de grasimi reprezinta o parte esentiala a alimentatiei oricarui adult care urmeaza un program de exercitiu fizice.

Proteinele rezulta din combinatia ma multor substante chimice cunoscute sub denumirea de aminoacizi.Organismul produc singur 11 aminoacizi din categoria celor neesentiali, in timp ce aminoacizii esentiali provin din alimente.
http://www.adrienne.flpCorpul uman foloseste proteinele in multe moduri diferite. Rolul cel mai important al proteinelor este reprezentat de construirea, intretinerea si inlocuirea tesuturilor.
Corpul uman foloseste proteinele in multe moduri diferite. Rolul cel mai important al proteinelor este reprezentat de construirea, intretinerea si inlocuirea tesuturilor.
Functia principala a carbohidratilor(glucide) este de a furniza energie organismului, in special creierului si sistemului nervos.Familia carbohidratilor include zaharul si fainoadele. In ciuda faptului ca este doua substante sunt transformate in glucoza, alimente precum semintele si legumele bogate in amidon furnizeaza organismului vitamine, minerale si fibre, in tmp ce zaharurile sub forma dulciurilor, cerealelor indulcite, nu ofera ecat calorii "goale", energie fora substante nutritive.
Solutia pentru a ne pastra corpul intre limitele normale de greutate este sa "ardem" la fel de multe calorii precum consumam. In cazul in care consuma maimulte calorii, dar nu facem nici un fel de exercitiu fizic, energia nu este utilizata, ci acmlata in kilograme. Cu cat consumam mai multa energie, cu atat mai multe calorii "ardem", deoarece exista un echilibru si o legatura stransa intre cele doua. Cel mai indicat sa ne obtinem majoritatea caloriilor din proteine si carbohidrati. Dar grasimi (in special aciz grasi Omega3), cu moderatie -  mai putin de 1/3 din totalul calorii ingerate trebuie sa provina din grasimi.
Excesul de greutate este rezultatl unui dezechilibru energetic, care survine atunci cand numarul caloriilor ingerate este mai mare deacat energia folosita. Daca acumlam mai multa energie decat folosim, aceasta este stocata de organismul nostru sub forma de grasimi.
Primul pas este reducerea cantitatii de calorii si carbohidrati pe care ii consumam zilnic.
Forever Lite Ultra, cu 55% mai multe proteine si cu mai putin de jumatatedin cantitatea de carbohidrati din "traditionalul" Forever Lite. Ne ajuta sa ne mentinem o dieta si un stil de viata sanatoase. Doua masuri de Forever Lite Ultra pe zi, mixate cu 300ml lapte degresat, asigura necesarul zilnic de vitamine, neesentiali, cu lanturi ramificate. Forever Lite Ultra, cea mai recenta dovada a progresului stiintific in domeniul nutritiei, imbina tehnologia de ultima generatie si o noua mentalitate, dr nu inseamna, nicidecum, sa sacrificati "placerea gustului"! Pentru un gust deosebit, mixati cu fructe si gheata zdrobita.
Forever Ultra Lite este parte integranta a programului de dieta si exerciti fizice Clean & Lean,   Lean

Va va ajuta sa preluati controlul asupra sanatatii si va va arata calea spre un control susiut al greutatii. Daca doriti sa va mentineti o dieta cu nivel scazut de glucide, puteti mixa Forever Lie Ultra, cu aroma delicioasa de vanilie, cu apa inloc de lapte. Chiar daca este mai sarac in carbohidrati, Gustul ramnae excelent!
Puteti sa vizualizati fiecare produs  pe site, rubrica  produse.
Puteti beneficia de o reducere de pret daca doriti sa comandati (15 % Reducere iar pentru clenti fideli 43%)

http://www.adrienne.flp.ro/
Intrebarile si detalii va astept
Distribuitor autorizat Ormos Adrienne
0765 24 68 78
adrienne_ormos@yahoo.com
ID forever living 400-000-111-547

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu